• Niskasuoja Dynamics Plus
  • Niskasuoja Dynamics Plus
  • Niskasuoja Dynamics Plus
  • Niskasuoja Dynamics Plus

Niskasuoja Dynamics Plus

129 €

Kypäräsuojaus terveysongelmien vuoksi. Anatominen istuvuus, kompressio- ja silikoni-insertit torjuvat tehokkaasti turvotusta ja jäykkyyttä. Lue lisää
Anatominen silikonityyny kohdennettua puristusta varten
Täydellinen puristusprofiili
Lisää joustavuutta ja mukavuutta

Toimitusaika 1-2 päivää.

Toimituskulut 3€

Ilmainen vaihto

( Arvostelu prisjakt.nu:sta )

"Erittäin hyvä kohtelu ja korkea tietämys tuotteista. Nopea vastaus sekä sähköposteihin että puhelimen kautta (jopa heidän puhelinaikojensa ulkopuolella). Laaja valikoima ja hyvä keskustelu hyvistä ja huonoista puolista. " Katso lisää arvosteluja

Turvalliset maksut Klarna

Niskan suojaus puristamalla ja tukemalla

Dynamics Plus -akillesjänteen suoja on anatomisesti suunniteltu akillesjänteen suoja, jossa on kompressio-ominaisuudet yhdistettynä mukavuuteen.
Suojassa on koko kantapään kattava rakenne, joka luo tasaisen ja miellyttävän puristuksen kantapään kiinnityskohdan, akillesjänteen ja vasikkaan siirtyvän lihaksen yli Dynamics-kantapäänsuoja on valmistettu polyamidista ja elastaanista valmistetusta erittäin joustavasta tekstiilimateriaalista, joka tarjoaa korkean puristusprofiilin akillesjänteen, nilkan ja keskijalan ympärille. Materiaali on korkealaatuista ja täysin hengittävää. Etupuolella nilkan yläpuolella on erittäin ohut ja joustava Arthroflex-rakenne, joka antaa akillesjänteelle suojaa ja lisää joustavuutta nilkan liikeradalle. Arthroflex-vyöhyke on vain 1 mm paksu, eikä se vaikuta kengän tilaan eikä nilkan liikkeisiin kuormitusasennossa. Kantapäänsuojassa on erittäin matala profiili, joka takaa, että suoja toimii jokapäiväisissä kengissä ilman rajoituksia.

Dynamics-kantapäänsuojassa on anatomisesti muotoiltu silikonityyny, joka on sijoitettu akillesjänteen ja akillesjänteen kiinnityskohdan päälle. Silikonityyny edistää kohdennettua puristusta akillesjänteeseen ja siinä on ainutlaatuinen muotoilu, joka samalla torjuu suoraa painetta. Silikonityynyn muotoilu, jossa on keventävä ura akillesjänteen varrella, luo tehokkaat olosuhteet paineen vähentämiselle, ja se on samalla vahvistettu akillesjänteen sivuilla paikallisen puristuksen lisäämiseksi sisä- ja ulkopuolella. Muotoilu vähentää tehokkaasti turvotusta ja lisää siten liikkuvuutta.

Rakenne, johon on ommeltu silikonisisisäke, luo myös etäisyyttä kengän kantapääkuppia vasten, mikä lisää tehokkaasti akillesjänteen suojan helpottavia ominaisuuksia entisestään, jos ongelmia esiintyy paikallisesti kantapään kiinnityskohdassa. Kenkien kantapään korkkien tai korkeampien kenkien aiheuttama paine ja epämukavuus aiheuttavat usein lisäongelmia, joita torjutaan tehokkaasti Dynamics Plus lievittää myös kengän kantapään kupin aiheuttamaa painetta, jos on ongelmia Haglundin kantapään kanssa, joka on kantapään luusta lähtevä luukasvain, joka voi usein aiheuttaa ongelmia tavallisten kenkien käytön yhteydessä.

Käytä Dynamics Plus -akillesjänteen suojusta ongelmiin,


- Pitkäaikaisiin sekä lyhytaikaisiin ongelmiin kantapäätulehduksen kanssa
- Ongelmat kantapään kiinnityksen yli
- Akillesjänteen postoperatiivinen stabilointi kipsauksen jälkeen
- Paineenalennus Haglundin kantapään ongelmiin

Kantapäänsuojaa on saatavana neljää kokoa ja se toimii yhtä hyvin oikealla tai vasemmalla puolella
Kaikki kompressiomateriaalit venyvät vähitellen käytön myötä, jolloin kompressio vähenee; alkuperäisen kompression palauttamiseksi kantapäänsuoja on pestävä säännöllisesti, jolloin suoja palautuu alkuperäiseen muotoonsa ja sen kompressioaste on korkea. Suojan mukana toimitetaan korkeakitkainen sukka, joka helpottaa suojan kiinnittämistä. Kierrä kitkasukka jalkaterän yli ja vedä suojain paikalleen. Kun suojain on kiinnitetty, kitkasukka on helppo poistaa jalkaterän edestä ja käyttää sitä seuraavan kerran, kun suojain kiinnitetään. Suoja pestään 30 asteen käsinpesussa ja sen tulee kuivua ilmakuivaksi ennen käyttöä. Tuote on luokan 1 lääkinnällinen laite ja CE-merkitty.

 

Paineita lievittävä silikonityyny

Ainutlaatuinen silikoninen PLUS-tyyny, jossa on keventävä ura koko akillesjänteen pituudelta, joka lisää puristusta ilman, että akillesjänteeseen kohdistuu suurempaa painetta.

Paineita lievittävä silikonityyny

Ainutlaatuinen puristusmateriaali

Dynamics Plus on pyöreä neulossuoja, jossa on ainutlaatuinen anatominen istuvuus ja materiaali, joka tarjoaa korkeamman kompressiotason ja tuen nilkan ympärille ja akillesjänteen päälle

Ainutlaatuinen puristusmateriaali

ArthroFlex-vyöhyke takaa erinomaisen joustavuuden

Ohut ja joustava ArthroFlex-vyöhyke on sijoitettu nilkan päälle, ja se tarjoaa minimaalisen liikkeen vaikutuksen, erinomaisen joustavuuden ja kestävän puristuksen

ArthroFlex-vyöhyke takaa erinomaisen joustavuuden

Usein kysytyt kysymykset

Kyllä, suojaus on suunniteltu torjumaan turvotusta sisä- ja ulkopuolella.

Mitta, joka sinun tulisi ottaa, on nilkan yläpuolella oleva maksimimitta, mikä tarkoittaa, että mittaat kantapään tyvestä nilkan yläpuolelta ympyränmuotoisesti.

Ei, silikonityynyä ei voi poistaa tuotteesta

Asiakasarvostelut

Asiakas kutsuttu automaattisella kutsulla prisjakt.nu:sta

Arvostelu prisjakt.nu:sta

5 out of 5 stars

Erittäin hyvä kohtelu ja korkea tietämys tuotteista. Nopea vastaus sekä sähköposteihin että puhelimen kautta (jopa heidän puhelinaikojensa ulkopuolella). Laaja valikoima ja hyvä keskustelu hyvistä ja huonoista puolista.

Karin Bengtsson

Arvostelu trustpilot.com:sta

5 out of 5 stars

En ole varmaan koskaan kokenut näin nopeaa ja sujuvaa toimitusta! Tilasin tavarat, joista olen täysin tyytyväinen, maanantaina ja tiistaina ne ovat postilaatikossa. Seuraavana päivänä!!!! Ja, kuten sanoin, olen täysin tyytyväinen ostamiini tuotteisiin

Asiakas kutsuttu automaattisella kutsulla prisjakt.nu:sta

Arvostelu prisjakt.nu:sta

5 out of 5 stars

Nopein toimitus, jonka olen kokenut verkkokaupassa! Tilasin perjantai-iltapäivällä ja pystyin noutamaan lauantai-aamuna. Todella arvostettu!

Station Lunda

Arvostelu trustpilot.com:sta

5 out of 5 stars

Yksinkertaisesti hämmästyttävää. Kuvittele, jos kaikki yritykset toimisivat näin!! Tilasin tuotteen 3. toukokuuta ja sain sen postilaatikkoon 4. toukokuuta klo 11.30!! Asiakas saa vaihtoehtoja siitä, miten tuote toimitetaan, ja asia käsitellään välittömästi... Asiakaspalvelu on tasolla, jota ei nykyään juuri koskaan nähdä...

Visiomme - 100% tyytyväiset asiakkaat

Nopeat toimitukset

Kaikki ennen klo 16.00 tehdyt tilaukset lähetetään aina samana päivänä, aina pikatoimituksella.

Kotisi - Sovitushuoneesi

Kokeile tuotetta rauhassa kotona. Meillä ei ole fyysistä myymälää, mutta ajatuksena on, että voit rauhassa testata tuotetta kotona.

Vaihdot

Meillä on aina 45 päivän rahat takaisin -takuu ja ilmaiset vaihdot