Padel

Padel urheilun suojaus

Padel-pelaajan korkeisiin vaatimuksiin

Padel on Ruotsin nopeimmin kasvava maila-urheilulaji ja sen myötä myös ylikuormitus- tai traumavammat lisääntyvät.
Pelityyli, jossa pelataan kovaa vauhtia, jossa on paljon aloituksia ja pysähdyksiä ja sivuttaisliikkeitä samalla pelihetkellä, sekä voimakkaat kiihdytykset yhdistettynä jyrkkiin jarrutuksiin suhteellisen liukkaalla alustalla, ovat usein syynä vammoihin padeliin liittyen.


Padeliin liittyvät yleiset vammat liittyvät usein jalkateriin ja nilkkaan/polveen, mutta myös ranteeseen ja kyynärpäähän.
- Nilkkavammat padelissa johtuvat usein harha-askeleista voimakkaan jarrutuksen tai sivuttaisliikkeen yhteydessä, jolloin nilkka joutuu normaalin liikealueen ulkopuolelle - padelissa käytettävä nilkkasuoja luo vakautta vaikuttamatta liikkuvuuteen.
- Voimakas kiihtyvyys pelin aikana lisää myös vasikka- ja säärilihasrepeämien riskiä - kompressiosuojattu vasikkasuoja lisää verenkiertoa ja luo optimaalisen lihasstabiliteetin säärilihaksille.
- Padelin pelityyli, jossa polvet ovat taivutetut ja painopiste on suhteellisen matalalla, lisää polvinivelen kuormitusta, jolloin kuormitukseen liittyvät ongelmat toistuvat usein - padeliin tarkoitetun polvisuojan tulisi tukea ilman, että se vaikuttaa liikuntakykyyn, jotta liikkumismalli jatkuu esteettömänä vakaammasta polvisuojasta huolimatta.
- Pelin intensiivinen tempo ja suuri lyöntitiheys lisäävät ranteeseen kohdistuvaa kuormitusta, mikä lisää ranteen ylikuormitusongelmien riskiä - padelissa käytettävien rannesuojien on mahdollistettava helpotus, mutta ne eivät saa vaikuttaa ranteen tarttumiskykyyn.

- Yksipuolinen liikemalli lisää myös riskiä "tenniskyynärpään" kehittymiselle usein intensiivisen pelimallin yhteydessä, jossa pallon ja melan välinen kosketus on kova - täydellisestä valikoimasta kyynärpäänsuojia padeliin löydät aina useita erilaisia ratkaisuja parhaiden tulosten ja helpotuksen saavuttamiseksi.

Olipa kyseessä polvisuoja, kyynärpääsuoja tai nilkkasuoja, me Rehaboteketillä tarjoamme ainutlaatuista suojaa, joka soveltuu erityisesti padeliin. Padel vaatii liikettä ja tukea, mutta mahdollisimman vähän liikevaikutusta loukkaantuneeseen kehonosaan, jotta voit pelata padelia säilyneellä tunteella! Olipa kyseessä mikä tahansa vamma, meillä Rehaboteketillä on Ruotsin laajin valikoima stabiloivia ja helpottavia suojaimia ja tukia, jotka antavat lisähallintaa ja vakautta loukkaantuneelle kehonosalle.
Autamme mielellämme löytämään sinulle ja ongelmillesi sopivimmat tuotteet ja olemme aina tavoitettavissa puhelimitse 08-244734 arkisin klo 9-13 henkilökohtaista apua ja neuvontaa varten.

Alta löydät valikoiman sopivia kyynärpääsuojia, polvisuojia ja nilkkasuojia padeliin keskittyen parhaaseen mahdolliseen tehoon, mutta samalla säilyttäen pelituntuman, jotta padelin rakkaus ei kärsisi!

Nilkan suojaus padeliin

Nilkkatuki, jossa on äärimmäinen joustavuus ja optimaalinen vakaus epävakaan loukkaantuneen nilkan vakauttamiseen. Armis-nilkkatuki on täysin säädettävissä, ja se voidaan helposti mukauttaa tarjoamaan oikean määrän tukea tarpeiden mukaan käyttämällä ainutlaatuista hihnajärjestelmää, joka vastaa kehittynyttä nilkkateippausta. Hihnat voidaan helposti mukauttaa tarpeiden ja pelityylin mukaan, korkean intensiteetin padelissa nilkan tuen tarve kasvaa, minkä Wraptor täyttää helposti. Optimaalinen nilkkasuoja padeliin, jossa on joustavuutta ja erittäin tehokas stabilointi samassa rakenteessa

Tennis kyynärpään suojus Epi Plus padeliin

Markkinoiden ainoa kyynärpääsuoja padeliin, jossa on yhdistetty helpotus ja tärinänvaimennus, joka on optimaalinen padelin yhteydessä esiintyville koville ja tärinää aiheuttaville iskuille. Epi Plus kyynärpääsuojassa on keventävä silikonityyny, joka vähentää telineestä ja pallosta tulevaa iskua ja tärinää aina kyynärpään sisä- tai ulkopuolella olevaan kipeään jänteen kiinnityskohtaan asti. Kyynärpääsuojasta Epi on nopeasti tullut synonyymi padelille ja kyynärpäässä esiintyville ongelmille, kun tarvitaan normaalia liikettä ja minimaalista vaikutusta koettuun tunteeseen.

Polvisuoja padel OSportille

Erittäin joustava polvisuoja optimaalinen padeliin, jossa on korkeat vaatimukset joustavuudelle. Polvisuoja on valmistettu kompressiotekstiilistä, jossa on joustavat jousikiskot, jotka antavat lisätukea ja hallintaa epävakaalle, kivuliaalle polvelle. Polvisuoja on valmistettu 1 mm paksusta kompressiotekstiilistä, joka ei vaikuta polvinivelen taivutus- tai venytystoimintoihin, mikä on erityisen tärkeää koetun ketteryyden ja liikkuvuuden kannalta padelissa, jossa on korkea tempo, ketteryyttä ja täyttä liikkumisvapautta koskevat vaatimukset.

Polvisuoja PSB Active Plus padel-kentälle

Extra vakaa polvisuoja, jossa on sivusuojakaiteet. Polvisuojus on erittäin joustava eikä vaikuta polvinivelen liikkeisiin aloituksessa eikä lopetuksessa, mikä on normaali liikemalli padelissa. Polvisuojaa voidaan säätää helposti kahdella säädettävällä hihnajärjestelmällä polvinivelen etupuolella, mikä vaikuttaa polvisuojan vakauttaviin ominaisuuksiin.

Rannesuojat padeliin

Rannesuoja DUAL on täysin ainutlaatuinen rannesuoja, joka keventää rannetta vaikuttamatta käden otteeseen, mikä on optimaalinen padeliin. Suojassa on keventävät kiskot sekä käden sisä- että takapuolella optimaalisen toiminnan varmistamiseksi. Rannesuoja DUAL on optimaalinen padeliin, sillä se keventää ja tukee rannetta vaikuttamatta käden kykyyn pitää kiinni padelmailasta. Rannesuojaa voidaan helposti säätää oikean tuen antamiseksi 5 cm leveän nauhan avulla, joka lisää tuen ja hallinnan astetta tarpeiden mukaan.

Kyynärpääsuojus

Tehokas kyynärpäätyyny tenniskäden lievittämiseen tyynyllä, joka lievittää tehokkaasti kyynärpään jänteen kiinnityskohtaa me kipua ja ongelmia sekä ulomman jänteen kiinnityskohdan (tenniskäsi) että sisemmän (golfkäsivarsi) yli samanaikaisesti. OSport on ylimääräinen helpottava kyynärpääsuoja padelille vaikuttamatta kyynärpään liikelaajuuteen. Padel vaatii usein erityisen vakaita kyynärpääsuojamalleja, joten kuormitusmalli, mailan paino ja pallon kova isku mailaa vasten vaikuttavat negatiivisesti kyynärpäähän ja sen jännekiinnityksiin.

Liittyvät tuotteet

Nilkkatuki BOA | Anatominen vakaus nivelsiteille
Nilkkatuki BOA | Anatominen vakaus nivelsiteille
Nilkkatuki BOA - yksi markkinoiden tukevimmista ja innovatiivisimmista nilkkatuista kehitetty ehkäisemään nilkan nyrjähdyksiä ja venähdyksiä.

69 €

Myydyin tuote
Polvituki ristisidevammoihin ACL - Genum Liga X
Polvituki ristisidevammoihin ACL - Genum Liga X

Polvituki ristisidevammoihin ACL. Molemmanpuoleiset kiskot vakauden vuoksi polvinivelen ristisidevammoihin ja sivunivelsidevammoihin.

179 €

GameTech Korkea Jalkaholvi
GameTech Korkea Jalkaholvi

Iskunvaimentava pohjallinen korkea jalkaholvi kehitetty mailaurheiluun ja erittäin intensiiviseen urheiluun esim. käsipalloon, salibandyyn

39 €

Myydyin tuote
Nilkkatuki SRX
Nilkkatuki SRX
Nilkkatuki SRX – vakautta nyrjähtäneelle nilkalle.

55 €

Myydyin tuote
Tenniskyynärpäätuki Epi Plus
Tenniskyynärpäätuki Epi Plus

Tenniskyynärpään tuki Dynamics Epi, markkinoiden kehittynein tuki, jossa yhdistyy tärinänvaimennus ja kuormituksen kevennys tenniskyynärpäälle ja golfkyynärpäälle

119 €