Holvikaaren tukipohjalliset luupiikkiin
Holvikaaren tukipohjalliset luupiikkiin Holvikaaren tukipohjalliset luupiikkiin

Holvikaaren tukipohjalliset luupiikkiin

  • 79,00 €

Täysin ainutlaatuiset tukipohjalliset luupiikin ja plantaarifaskiitin hoitoon, yksissä ja samoissa holvikaaren tukipohjallisissa.

Lue lisää

  • Ainutlaatuiset tukipohjalliset luupiikin ja plantaarifaskiitin hoitoon
  • Pehmeä materiaali helpottaa ja lievittää kipua tehokkaasti
  • Tukeva rakenne kantapäässä ja holvikaaressa
Näytä koko-opas
Varastossa Ilmainen toimitus Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Holvikaaren tukipohjalliset luupiikkiin sekä plantaarifaskiittiin

Holvikaaren tukipohjalliset luupiikkiin ovat täysin ainutlaatuiset tukipohjalliset, jotka auttavat tehokkasti jalkaa, kun ongelmana on luupiikki tai plantaarifaskiitti. Holvikaaren tukipohjalliset ovat valmistettu äärimmäisen iskua vaimentavasta materiaalista, yhdistettynä vakauttavaan rakenteeseen, yhdistääkseen parhaalla tavalla iskunvaimennuksen vakauden, hallinnan ja kivualiaan jalan lievityksen kanssa luupiikin ja plantaarifaskiitin yhteydessä. Holvikaaren tukipohjallisten ainutlaatuinen muotoilu vähentää kuormituskipua luupiikin sekä plantaarifaskiitin yhteydessä samassa tuotteessa.

Luupiikki aiheuttaa usein kipua suoraan kantaluun keskipisteen alapuolella kuormituksen yhteydessä. Holvikaaren tukipohjalliset hoitavat kipua, jota esiintyy luupiikin yhteydessä tehokkaasti, anatomisen muotoilunsa ansiosta, joka vakauttaa kantaluun tehokkaasti. Holvikaaren tukipohjallisissa on myös kantakuppi, joka antaa osaltaan lisätukea kannan luonnolliselle iskunvaimentimelle, rasvapatjalle, joka pysyy tehokkaasti koossa holvikaaren tukipohjallisten avulla. Holvikaaren tukipohjallisissa on suoraan kantaluun alla pehmeämpi osio, joka lievittää tehokkaasti suoranaista kuormituskipua luupiikin yhteydessä. Pehmeämpää helpottavaa tukea ympäröi pohjallisten muotonsa pitävä kantakuppi, mikä osaltaan edistää edelleen tehokasta helpotusta kipupisteelle luupiikin yhteydessä.

Holvikaaren tukipohjallisissa on myös täysin ainutlaatuinen helpotus plantaarifaskiittiin. Plantaarifaskiitti on tulehdus jalan kantakalvossa, jossa paikallinen kipu on kantapään sisäpuolella holvikaaren alkukohdassa. Plantaarifaskiitti aiheuttaa usein myös kipua levossa mikäli tulehdusta on kuormitettu raskaasti. Ei ole epätavallista, että henkilöillä, jotka kärsivät plantaarifaskiitista on laajat kivut ja jäykkyyttä, kun he yrittävät yöunien jälkeen liikkua.
Plantaarifaskiitin yhteydessä tietty sidekudoskalvo (plantaarifaskia) tulehtuu. Jänne sijaitsee keskellä jalan holvikaarta ja se täytyy lievittää täysin plantaarifaskiitin yhteydessä. Monet holvikaaren tuet ovat raskasrakenteisia holvikaaren kohdalla, mikä lisää lisääntyneen paineen riskiä tulehtuneen jänteen alueella. Tämä usein pahentaa plantaarifaskiittia. Holvikaaren tukipohjallisilla on täysin ainutlaatuinen lievitys holvikaaressa pehmeän materiaalin muodossa. Lievitys mahdollistaa holvikaaren vakauttamisen ilman vaaraa ylimääräisen paineen kohdistumisesta kantakalvoon tai tulehtuneelle alueelle.

Holvikaaren tukipohjalliset luupiikkiin on päällystettu kulutusta kestävällä ja miellyttävällä keinonahalla, jota on helppo puhdistaa tarvittaessa. Tukipohjalliset on saatavilla koossa 35-48. Holvikaaren tukipohjalliset sopivat yhtä hyvin niin naisille kuin miehillekin ainutlaatuisen lestinsa ja muotoilunsa ansiosta. 


Koko / Kengänkoko
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
Measurement instructions

Seuraa meitä Facebookissa