Kompressiosukka Luupiikkiin PF8
kompressiosukka_luupiikkiin plantaarifaskiitin kompressiosukka_plantaarifaskiitin_hoitoon kompressiosukka_pf8

Kompressiosukka Luupiikkiin PF8

 • 29,00 €
 • 39 €

Kompressiosukka luupiikin ja plantaarifaskiitin hoitoon. Lue lisää

 • Ainutlaatuinen hoito kivuliaille jaloille
 • Lievittää kipua, vaimentaa tulehdusta sekä lisää verenkiertoa
 • Saatavilla kolmessa eri koossa
Näytä koko-opas
Varastossa Ilmainen toimitus Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Kompressiosukka luupiikkiin PF8 – Ainutlaatuinen kompressiosukka jalkakivun hoitoon

PF8 kompressiosukka luupiikkin ja plantaarifaskiitin hoitoon. Kompressiosukka lievittää kipua, vaimentaa tulehdusta sekä lisää verenkiertoa kuntoutuksen nopeuttamiseksi. Kompressiosukka luupiikkiin, PF8, on ainutlaatuinen hoito kivuliaille jaloille. Kahdeksan eri kompressioaluetta varmistavat erittäin tehokkaan kompressiohoidon jalalle, kantapäälle sekä nilkalle. PF8 on erittäin joustava ja ohut kompressiosukka 8:lla ainutlaatuisella kompressioalueella, jotka vaikuttavat erikseen jalkojen kivun poistamiseen. Sukassa on niin sanottu avoin varvas muotoilu, jolla varmistetaan normaali kontakti alustaan ja sitä voi käyttää tavallisten sukkien alla. Ainutlaatuisen materiaalinsa ansiosta kompressiosukka ei vie tilaa jalkineissa ja se sopii hyvin arkikäyttöön.

PF8-kompressiosukkaa käytetään vaivoihin kuten luupiikkiin, plantaarifaskiittiin, rasvapatjan surkastumiseen (fat pad syndrome), Severin tautiin (apofysiitti), aamujäykkyyteen sekä turvotukseen jalassa ja nilkassa. PF8-kompressiosukka on valmistettu korkeakompressiomateriaalista eri kompressioalueilla, jotka ovat sisäänrakennettu sukkaan. Eri kompressioalueet mahdollistavat kohdistetun kompressioterapian jalan eri alueille, joissa kipu usein esiintyy. Kompressioalueet antavat kohdistetun kompressiohoidon luupiikkiin, plantaarifaskiittiin, kantapäänvaivoihin ja jalkapöydän kipuun. Kompressiosukassa on ainutlaatuinen rakenne 8:lla ainutlaatuisella kompressioalueella, jotka kaikki on muotoiltu tukemaan jalan eri rakenteita jalkapöydässä ja kantapäässä. PF8-kompressiosukalla on ainutlaatuinen vahvistus kantapään etureunassa. Vahvistus edesauttaa tehokkaammin hoitamaan plantaarifaskiittiä. Vahvistettu alue venyttää tehokkaasti jalkapohjan kalvojännettä, plantaari fasciaa, lisää kompressiota ongelma-alueella ja ehkäisee tehokkaasti vamman uusiutumista.

Erittäin leveä kompressioalue nostaa ja ojentaa tehokkaasti jalkapohjan kalvojännettä (plantar fascia) jalan alla, antaakseen optimaalisen hoidon ja lisätäkseen paikallista verenkiertoa loukkaantuneella alueella. Lisääntynyt verenkierto vähentää tehokkaasti usein esiintyvää tulehdusta, ja lievittää kipuja kantapäässä ja jalkapöydässä. PF8-kompressiosukan eri kompressioalueet lisäävät verenkiertoa jalkapöydässä sekä kantapään alueella ja myötävaikuttavat usein heti tulehduksen kivunlievennykseen sekä nopeampaan ja tehokkaampaan luupiikin/plantaarifaskiitin parantumiseen lisäämällä verenkiertoa. Kompressioterapia on hyväksi todettu tekniikka tulehdukseen ja turvotukseen jalassa. PF8-kompressiosukan ainutlaatuinen kohdistunut kompressioterapia antaa täysin uuden hoitomahdollisuuden jalan ja kantapään kipuihin.

PF8-kompressiosukka sopii seuraaviin vaivoihin ja kipuihin

 • Kipuihin jalkapöydässä ja kantapäässä
 • Luupiikki
 • Plantaarifaskiitti
 • Kipu sekä aamujäykkyys jalkapöydässä ja kantapäässä
 • Rasvapatjan surkastuminen (fat pad syndrome)
 • Kivuliaat kantapäät lapsilla; Severin tauti (Apofysiitti)
 • Turvotus kantapäässä ja nilkassa

PF8-kompressiosukka antaa tehokkaan kompression jalkapöytään, kantapäähän ja nilkkaan ehkäistäkseen tehokkaasti turvotusta, lisätäkseen verenkiertoa ja tehokkaasti lievittääkseen kipua. Käytä PF8-kompressiosukkaa täydentävänä hoitona esimerkiksi tulehdustaehkäisevän lääkehoidon, jalkapohjan kalvojänteen (plantar fascian) venytysharjoitusten tai jalkaa sekä nilkkaa vahvistavien fysioterapeuttisten harjoitusten rinnalla. PF8-kompressiosukka luupiikkiin sopii käytettäväksi kaikkiin tilanteisiin aktiviteetteihin, sisätiloihin taikka töihin ja ne myydään pareittain.

 


KokoKengännumero
Small35 - 39
Medium40 - 43
Large44 - 47
Measurement instructions

Seuraa meitä Facebookissa