• Polvituki NRX Basic| avoimella polvilumpiolla

Polvituki NRX Basic| avoimella polvilumpiolla

45 €

Anatomisesti muotoiltu polvituki kehitetty helpottamaan, stabilisoimaan ja lämmittämään kipeää polviniveltä. Lue lisää
Ehkäisee kipua ja turvotusta
Lievitystä välttääkseen polvilumpion painetta ja vaivoja
Anatominen muotoilu

Toimitusaika 1-2 päivää.

Toimituskulut 3€

Ilmainen vaihto

( Arvostelu prisjakt.nu:sta )

"Erittäin hyvä kohtelu ja korkea tietämys tuotteista. Nopea vastaus sekä sähköposteihin että puhelimen kautta (jopa heidän puhelinaikojensa ulkopuolella). Laaja valikoima ja hyvä keskustelu hyvistä ja huonoista puolista. " Katso lisää arvosteluja

Turvalliset maksut Klarna

Polvituki NRX Basic| avoimella polvilumpiolla

Polvituki NRX Basic avoimella polvilumpiolla on anatomisesti muotoiltu polvituki joka on kehitetty helpottaakseen, stabilisoidakseen ja lämmittääkseen kipeää polviniveltä. Avoimen Patellan muotoilu lievittää polvilumpioon kohdistuvaa painetta ja vaivaa. Polvituki stabilisoi kevyesti polviniveltä ja antaa hyvän kompression nivelen yli ehkäistäkseen kipua ja turvotusta.

Kaksi joustavaa jousikiskoa on asetettu polvinivelen sisä- ja ulkopuolelle antaakseen lievän stabilisoinnin vaikuttamatta liikkuvuuteen. Polvituki on valmistettu Nrx, kompressiota antavasta ja stabilisoivasta materiaalista  optimaalisen funktion ja käyttäjämukavuuden vuoksi. Nrx lisää verenkiertoa paikallisesti polvinivelessä 

 

Usein kysytyt kysymykset

Vastaus. Kyllä, tuki helpottaa ja lämmittää polviniveltä aktiviteeteissä ja aukko polvilumpion yllä paljastaa ja ehkäisee painetta materiaalista joka voi vaikuttaa kipuun polvilumpion takana.
Vastaus. Kyllä, polvitukea voi mukauttaa yläreunassa reidessä ja alla pohkeessa varmistaakseen parhaimman sovituksen ja mukavuuden.

Asiakasarvostelut

Asiakas kutsuttu automaattisella kutsulla prisjakt.nu:sta

Arvostelu prisjakt.nu:sta

5 out of 5 stars

Erittäin hyvä kohtelu ja korkea tietämys tuotteista. Nopea vastaus sekä sähköposteihin että puhelimen kautta (jopa heidän puhelinaikojensa ulkopuolella). Laaja valikoima ja hyvä keskustelu hyvistä ja huonoista puolista.

Karin Bengtsson

Arvostelu trustpilot.com:sta

5 out of 5 stars

En ole varmaan koskaan kokenut näin nopeaa ja sujuvaa toimitusta! Tilasin tavarat, joista olen täysin tyytyväinen, maanantaina ja tiistaina ne ovat postilaatikossa. Seuraavana päivänä!!!! Ja, kuten sanoin, olen täysin tyytyväinen ostamiini tuotteisiin

Asiakas kutsuttu automaattisella kutsulla prisjakt.nu:sta

Arvostelu prisjakt.nu:sta

5 out of 5 stars

Nopein toimitus, jonka olen kokenut verkkokaupassa! Tilasin perjantai-iltapäivällä ja pystyin noutamaan lauantai-aamuna. Todella arvostettu!

Station Lunda

Arvostelu trustpilot.com:sta

5 out of 5 stars

Yksinkertaisesti hämmästyttävää. Kuvittele, jos kaikki yritykset toimisivat näin!! Tilasin tuotteen 3. toukokuuta ja sain sen postilaatikkoon 4. toukokuuta klo 11.30!! Asiakas saa vaihtoehtoja siitä, miten tuote toimitetaan, ja asia käsitellään välittömästi... Asiakaspalvelu on tasolla, jota ei nykyään juuri koskaan nähdä...

Visiomme - 100% tyytyväiset asiakkaat

Nopeat toimitukset

Kaikki ennen klo 16.00 tehdyt tilaukset lähetetään aina samana päivänä, aina pikatoimituksella.

Kotisi - Sovitushuoneesi

Kokeile tuotetta rauhassa kotona. Meillä ei ole fyysistä myymälää, mutta ajatuksena on, että voit rauhassa testata tuotetta kotona.

Vaihdot

Meillä on aina 45 päivän rahat takaisin -takuu ja ilmaiset vaihdot