Polvituki Sport| avoimella polvilumpiolla
Polvituki avoimella polvilumpiolla

Polvituki Sport| avoimella polvilumpiolla

  • 29,00 €
  • 359 €

Polvituki Sport avoimella polvilumpiolla antaa tehokkaan lievityksen polvilumpioon (Patellaan). Lue lisää

  • Ylivoimainen sovitus anatominen muotoilu
  • Paineen ja vaivojen lievitystä polvilumpiolle
  • NeoTex kompressiota antava ja stabilisoiva materiaali
Näytä koko-opas
Varastossa Ilmainen toimitus Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Polvituki Sport avoimella polvilumpiolla on anatomisesti muotoiltu polvituki stabilisointiin ja kompressioon kipeälle polvinivelelle. Polvituki antaa kevyen tuen ja lämmittää paikallisesti kipeää aluetta. Polvituki Sport avoimella polvilumpiolla on valmistettu Neo Tex:ista kompressiota antava ja stabilisoiva materiaali funktion ja käyttäjämukavuuden lisäämiseksi.

Neo Tex lisää paikallisesta verenkiertoa  polvinivelessä ja toimii samalla kipualueen kivunlievittäjänä. Avoimen polvilumpion muotoilu keventää polviniveleen kohdistunutta kuormitusta estämällä painetta ja epämukavuutta polvinivelessä.

Polvituki Sport avoimella polvilumpiolla antaa täyden liikkuvuuden polviniveleen ja sopii erityisesti urheiluun ja muihin aktiviteetteihin ainutlaatuisen konstruktionsa ansiosta. Polvituki Sport on valmistettu Neo Tex materiaalista, kompressiota antavasta ja stabilisoivasta materiaalista optimaalisella funktiolla ja käyttäjämukavuudella. Polvituki lisää lämpöä nivelessä, mikä lisää paikallista verenkiertoa polvinivelessä ja toimii samanaikaisesti  kivunlieventäjänä vammaantuneella alueella.

Anatominen muotoilu antaa polvituelle istuvuuden jonka ansiosta tuki pysyy hyvin nivelen ympärillä, joka on erityisen tärkeää urheilulajeissa, joissa nivelet liikkuvat runsaasti kuten juoksu, salibandy ja jalkapallo. Kaikki polvituen ompelusaumat ovat näkymättömiä eivätkä aiheuta minkäänlaisia hankaumia äärimmäisessäkään käytössä. Polvituen sisäpuoli koostuu NeoTex materiaalista joka on täysin sileää ja helpottaa tuotteen puhdistusta ja pesua.

Basic polvituki on vanhasta klassisesta lämmityssuojasta edelleen kehitetty tuki, jonka päämateriaali NeoTex takaa parhaan kompression ja stabiliteetin.

Polvituki sopii sekä oikean että vasempaan polveen.


KokoPolvinivelen ympärysmitta (cm)
X-Small29 - 32 cm
Small32 - 35 cm
Medium35 - 38 cm
Large38 - 42 cm
X-Large42- 46 cm
XX-Large46 - 50 cm
Measurement instructions

Kysymys. Miksi polvituessa on aukko? 
Vastaus. Aukko paljastaa polvilumpion ja ehkäisee painetta. Henkilöillä joilla on vaivoja polvilumpion päällä, takana tai alla ovat usein herkkiä paineelle ja aukko poistaa tehokkaasti kaiken paineen. 

Kysymys. Minulla on vaivoja jotka johtuvat siitä että polvilumpion helposti menee sijoiltaan, onko tämä oikea tuki minulle?
Vastaus. Ei, auko lievittää polvilumpiota mutta sillä ei ole polvilumpiota stabiloivaa funktiota. Meillä on muita polvitukia polvilumpiota stabiloivilla ominaisuuksilla. 

Kysymys. Olen aikaisemmin käyttänyt n.s. lämpötukea. Onko tämä tuote vaihtoehto minulle?
Vastaus. Kyllä, meidän polvituki Sport antaa paikallisesti lämpöä polvinivelen yli ja lisää verenkiertoa nivelen yli. 

Kysymys. Miten mittaan saadakseni oikean koon? 
Vastaus. Mittaa polvinivelen ympärystä polvilumpion ja polvitaipeen yli, lievästi taivutetulla polvinivelellä. 

Kysymys. Olen käyttänyt monia eri polvitukia aikaisemmin, mutta ne ovat aina antaneet hiertymiä polvitaipeeseen. Onko tämä tuote vaihtoehto minulle? 
Vastaus. Kyllä, hiertymiä saa usein polvituista joissa on huono istuvuus. Meidän polvituillamme on ylivoimainen anatominen sovitus joka varmistaa optimaalisen polvituen fikseerauksen polvinivelen yli.  Kaikki polvitukemme ovat saumattomia herkässä polvitaipeessa, saumat ovat siirretty noin 2 cm polvinivelen keskipisteestä, joka minimoi hankaumia ja epämukavuutta. 

Kysymys. Miten polvituki pestään? 
Vastaus. Suosittelemme että  aina pesette  tuen 30 asteen käsipesussa minimoidakseen tuotteen kulumista ja antaakseen sille pidemmän kestävyyden. Huuhtele miedolla pesuaineella ja anna tuen kuivua ilmassa. ​

 

 

Seuraa meitä Facebookissa