Myydyin tuote
  • Polvituki Sport | avoimella polvilumpiolla
  • Polvituki Sport | avoimella polvilumpiolla

Polvituki Sport | avoimella polvilumpiolla

34 €

Polvituki Sport avoimella polvilumpiolla antaa tehokkaan lievityksen polvilumpioon (Patellaan). Lue lisää
Ylivoimainen sovitus anatominen muotoilu
Paineen ja vaivojen lievitystä polvilumpiolle
NeoTex kompressiota antava ja stabilisoiva materiaali

Toimitusaika 1-2 päivää.

Toimituskulut 3€

Ilmainen vaihto

( Arvostelu prisjakt.nu:sta )

"Erittäin hyvä kohtelu ja korkea tietämys tuotteista. Nopea vastaus sekä sähköposteihin että puhelimen kautta (jopa heidän puhelinaikojensa ulkopuolella). Laaja valikoima ja hyvä keskustelu hyvistä ja huonoista puolista. " Katso lisää arvosteluja

Turvalliset maksut Klarna

Polvituki Sport | avoimella polvilumpiolla

Polvituki SRX avoimella polvilumpiolla on anatomisesti muotoiltu polvituki stabilisointiin ja kompressioon. Polvituki antaa kevyen tuen ja lämmittää paikallisesti kipeää aluetta. Polvituki Sport avoimella polvilumpiolla on valmistettu SRX:ista kompressiota antava ja stabilisoiva materiaali funktion ja käyttäjämukavuuden lisäämiseksi. Avoimen polvilumpion muotoilu keventää polviniveleen kohdistunutta kuormitusta estämällä painetta ja epämukavuutta polvinivelessä.   Polvituki Sport avoimella polvilumpiolla antaa täyden liikkuvuuden polviniveleen ja sopii erityisesti urheiluun ja muihin aktiviteetteihin ainutlaatuisen konstruktionsa ansiosta.  Anatominen muotoilu antaa polvituelle istuvuuden jonka ansiosta tuki pysyy hyvin nivelen ympärillä, joka on erityisen tärkeää urheilulajeissa, joissa nivelet liikkuvat runsaasti kuten juoksu, salibandy ja jalkapallo. Kaikki polvituen ompelusaumat ovat näkymättömiä eivätkä aiheuta minkäänlaisia hankaumia äärimmäisessäkään käytössä. Polvituen sisäpuoli koostuu SRX materiaalista joka on täysin sileää ja helpottaa tuotteen puhdistusta ja pesua. Polvituki sopii sekä oikean että vasempaan polveen.

Usein kysytyt kysymykset

Vastaus. Aukko paljastaa polvilumpion ja ehkäisee painetta. Henkilöillä joilla on vaivoja polvilumpion päällä, takana tai alla ovat usein herkkiä paineelle ja aukko poistaa tehokkaasti kaiken paineen.
Vastaus. Kyllä, meidän polvituki Sport antaa paikallisesti lämpöä polvinivelen
Vastaus. Mittaa polvinivelen ympärystä polvilumpion ja polvitaipeen yli, lievästi taivutetulla polvinivelellä.

Asiakasarvostelut

Asiakas kutsuttu automaattisella kutsulla prisjakt.nu:sta

Arvostelu prisjakt.nu:sta

5 out of 5 stars

Erittäin hyvä kohtelu ja korkea tietämys tuotteista. Nopea vastaus sekä sähköposteihin että puhelimen kautta (jopa heidän puhelinaikojensa ulkopuolella). Laaja valikoima ja hyvä keskustelu hyvistä ja huonoista puolista.

Karin Bengtsson

Arvostelu trustpilot.com:sta

5 out of 5 stars

En ole varmaan koskaan kokenut näin nopeaa ja sujuvaa toimitusta! Tilasin tavarat, joista olen täysin tyytyväinen, maanantaina ja tiistaina ne ovat postilaatikossa. Seuraavana päivänä!!!! Ja, kuten sanoin, olen täysin tyytyväinen ostamiini tuotteisiin

Asiakas kutsuttu automaattisella kutsulla prisjakt.nu:sta

Arvostelu prisjakt.nu:sta

5 out of 5 stars

Nopein toimitus, jonka olen kokenut verkkokaupassa! Tilasin perjantai-iltapäivällä ja pystyin noutamaan lauantai-aamuna. Todella arvostettu!

Station Lunda

Arvostelu trustpilot.com:sta

5 out of 5 stars

Yksinkertaisesti hämmästyttävää. Kuvittele, jos kaikki yritykset toimisivat näin!! Tilasin tuotteen 3. toukokuuta ja sain sen postilaatikkoon 4. toukokuuta klo 11.30!! Asiakas saa vaihtoehtoja siitä, miten tuote toimitetaan, ja asia käsitellään välittömästi... Asiakaspalvelu on tasolla, jota ei nykyään juuri koskaan nähdä...

Visiomme - 100% tyytyväiset asiakkaat

Nopeat toimitukset

Kaikki ennen klo 16.00 tehdyt tilaukset lähetetään aina samana päivänä, aina pikatoimituksella.

Kotisi - Sovitushuoneesi

Kokeile tuotetta rauhassa kotona. Meillä ei ole fyysistä myymälää, mutta ajatuksena on, että voit rauhassa testata tuotetta kotona.

Vaihdot

Meillä on aina 45 päivän rahat takaisin -takuu ja ilmaiset vaihdot