Polvituki Stabil Menisk | kiskoilla | Rehaboteket
Polvituki kiskoilla Polvituki kiskoilla

Polvituki Stabil Menisk | kiskoilla

  • 99,00 €
  • 129 €

Polvituki Stabil Menisk kiskoilla stabilisoi nivelkierukkavammoja. 3D-tex materiaali antaa tehokkaan kompression polvinivelen yli. Lue lisää

  • Stabiili polvituki Mesisk kiskoilla
  • Optimaalinen stabilisointi nivelkierukkavammoihin
  • Ainutlaatuiset erikoispelotit
Näytä koko-opas
Varastossa Ilmainen toimitus Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Polvituki Stabil Menisk on ainutlaatuinen anatominen polvituki joka on kehitetty tehokkaasti stabiloimaan ja keventämään kuormitusta nivelkierukkavammoissa polvinivelessä. Polvituessa on ainutlaatuinen erikoispelotti, joka on valmistettu viskoelastisesta vaahdosta. Ruumiinlämpö vaikuttaa vaahtoon. Pelotit on asetettu niin että ne suojaavat niveltilaa ja antavat sekä paikallista kompressiota että keventävät kuormitusta parhaan mukavuuden ja funktion aikaansaamiseksi.Ortoosissa on ainutlaatuinen matalaprofiilinen lasta, joka on valmistettu alumiinista ja kuituvahvisteisesta komposiitistä joka tekee siitä kevyen ja vahvan.Kisko on sijoitettu taskupusseihin polvinivelen sisä- ja ulkopuolelle antamaan hyvän stabiloinnin ja kuormituksen kevennyksen nivelkierukkavammoihissa.Nivelkierukka vammojen ongelmana on usein turvotus ja arkuus nivelissä reiden ja säären välisessä niveltilassa ja johtavat usein liikkumisen rajoittamiseen ja toimettomuuteen.

3D-tex on innovatiivinen joustava lateraaliton tekstiilimateriaali, joka parantaa nivelen stabilisointia ja kompressiota.

Polvituki on valmistettu eri kompressioalueilla jotka kudotaan samaan kappaleeseen, joka antaa hyvin mukautuvan tuen nivelelle.Kompression voimakkuus polviniveleen vaihtelee ortoosin eri kohdissa ja näin ollen saadaan aikaan parempi stabilointi ja kompressio.3D-tex materiaali alentaa tehokkaasti nivelen turvotuksen riskiä aktiviteetin aikana.

Stabiliteetin määrä voidaan yksinkertaisesti säätää elastisten säätönauhojen avulla.Nauhat voidaan asettaa vapaasti polvinivelen ylä- ja alapuolelle ja säätää yksilöllisesti.


KokoPolvinivelen ympärysmitta (cm)
Small32 - 34 cm
Medium34 - 36 cm
Large36 - 38 cm
X-Large38 - 41 cm
XX-Large41 - 44 cm
XXX-Large44 - 49 cm
Measurement instructions

Kysymys. Minulla on sisäinen nivelkierukkavamma ja koen että polviniveleni on epävakaa. Onko tämä sopiva tuki minulle?
Vastaus. Kyllä, polvituessa on kaksi lisästabiloivaa polvikiskoa jotka tehokkaasti antavat lisästabiliutta epävakaalle polvinivelelle. Kiskot ovat valmistettu alumiinista matalalla painolla ja matalalla profiililla polvinivelen yli.

Seuraa meitä Facebookissa