Myydyin tuote
Polvituki Stabil Menisk | kiskoilla
Polvituki Stabil Menisk | kiskoilla

Polvituki Stabil Menisk | kiskoilla

129 €

Polvituki Stabil Menisk kiskoilla stabilisoi nivelkierukkavammoja. 3D-tex materiaali antaa tehokkaan kompression polvinivelen yli. Lue lisää
Stabiili polvituki Mesisk kiskoilla
Optimaalinen stabilisointi nivelkierukkavammoihin
Ainutlaatuiset erikoispelotit

Toimitusaika 1-2 päivää.

Toimituskulut 3€

Ilmainen vaihto

( Arvostelu prisjakt.nu:sta )

"Erittäin hyvä kohtelu ja korkea tietämys tuotteista. Nopea vastaus sekä sähköposteihin että puhelimen kautta (jopa heidän puhelinaikojensa ulkopuolella). Laaja valikoima ja hyvä keskustelu hyvistä ja huonoista puolista." Katso lisää arvosteluja

Turvalliset maksut Klarna

Polvituki Stabil Menisk | kiskoilla

Polvituki Stabil Menisk on ainutlaatuinen anatominen polvituki joka on kehitetty tehokkaasti stabiloimaan ja keventämään kuormitusta nivelkierukkavammoissa polvinivelessä. Polvituessa on ainutlaatuinen erikoispelotti, joka on valmistettu viskoelastisesta vaahdosta. Ruumiinlämpö vaikuttaa vaahtoon. Pelotit on asetettu niin että ne suojaavat niveltilaa ja antavat sekä paikallista kompressiota että keventävät kuormitusta parhaan mukavuuden ja funktion aikaansaamiseksi.Ortoosissa on ainutlaatuinen matalaprofiilinen lasta, joka on valmistettu alumiinista ja kuituvahvisteisesta komposiitistä joka tekee siitä kevyen ja vahvan.Kisko on sijoitettu taskupusseihin polvinivelen sisä- ja ulkopuolelle antamaan hyvän stabiloinnin ja kuormituksen kevennyksen nivelkierukkavammoihissa.Nivelkierukka vammojen ongelmana on usein turvotus ja arkuus nivelissä reiden ja säären välisessä niveltilassa ja johtavat usein liikkumisen rajoittamiseen ja toimettomuuteen.

3D-tex on innovatiivinen joustava lateraaliton tekstiilimateriaali, joka parantaa nivelen stabilisointia ja kompressiota.

Polvituki on valmistettu eri kompressioalueilla jotka kudotaan samaan kappaleeseen, joka antaa hyvin mukautuvan tuen nivelelle.Kompression voimakkuus polviniveleen vaihtelee ortoosin eri kohdissa ja näin ollen saadaan aikaan parempi stabilointi ja kompressio.3D-tex materiaali alentaa tehokkaasti nivelen turvotuksen riskiä aktiviteetin aikana.

Stabiliteetin määrä voidaan yksinkertaisesti säätää elastisten säätönauhojen avulla.Nauhat voidaan asettaa vapaasti polvinivelen ylä- ja alapuolelle ja säätää yksilöllisesti.

Usein kysytyt kysymykset

Vastaus. Kyllä, polvituessa on kaksi lisästabiloivaa polvikiskoa jotka tehokkaasti antavat lisästabiliutta epävakaalle polvinivelelle. Kiskot ovat valmistettu alumiinista matalalla painolla ja matalalla profiililla polvinivelen yli.

Asiakasarvostelut

Asiakas kutsuttu automaattisella kutsulla prisjakt.nu:sta

Arvostelu prisjakt.nu:sta

5 out of 5 stars

Erittäin hyvä kohtelu ja korkea tietämys tuotteista. Nopea vastaus sekä sähköposteihin että puhelimen kautta (jopa heidän puhelinaikojensa ulkopuolella). Laaja valikoima ja hyvä keskustelu hyvistä ja huonoista puolista.

Karin Bengtsson

Arvostelu trustpilot.com:sta

5 out of 5 stars

En ole varmaan koskaan kokenut näin nopeaa ja sujuvaa toimitusta! Tilasin tavarat, joista olen täysin tyytyväinen, maanantaina ja tiistaina ne ovat postilaatikossa. Seuraavana päivänä!!!! Ja, kuten sanoin, olen täysin tyytyväinen ostamiini tuotteisiin

Asiakas kutsuttu automaattisella kutsulla prisjakt.nu:sta

Arvostelu prisjakt.nu:sta

5 out of 5 stars

Nopein toimitus, jonka olen kokenut verkkokaupassa! Tilasin perjantai-iltapäivällä ja pystyin noutamaan lauantai-aamuna. Todella arvostettu!

Station Lunda

Arvostelu trustpilot.com:sta

5 out of 5 stars

Yksinkertaisesti hämmästyttävää. Kuvittele, jos kaikki yritykset toimisivat näin!! Tilasin tuotteen 3. toukokuuta ja sain sen postilaatikkoon 4. toukokuuta klo 11.30!! Asiakas saa vaihtoehtoja siitä, miten tuote toimitetaan, ja asia käsitellään välittömästi... Asiakaspalvelu on tasolla, jota ei nykyään juuri koskaan nähdä...

Visiomme - 100% tyytyväiset asiakkaat

Nopeat toimitukset

Kaikki ennen klo 16.00 tehdyt tilaukset lähetetään aina samana päivänä, aina pikatoimituksella.

Kotisi - Sovitushuoneesi

Kokeile tuotetta rauhassa kotona. Meillä ei ole fyysistä myymälää, mutta ajatuksena on, että voit rauhassa testata tuotetta kotona.

Vaihdot

Meillä on aina 45 päivän rahat takaisin -takuu ja ilmaiset vaihdot