GenuFIT LIGHT | Rehaboteket
polvituki_genufit polven_yliojennustuki_genufit

GenuFIT LIGHT

  • 139,00 €

Polven yliojennustuki GenuFit LIGHT on kevyesti helpottava polvituki kaksinkertaisilla joustavilla kiskoilla ja erittäin hyvin vakauttavalla nauhalla. GenuFit antaa lisätukea epävakaalle polvinivelelle.

Lue lisää

  • Joustava polven yliojennustuki kiskoilla kevyeen vakauttamiseen
  • Lisätuki polvilumpiolle
  • Ilmava ja kevyt optimaalisen mukavuuden saavuttamiseksi
Näytä koko-opas
Varastossa Ilmainen toimitus Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Polven yliojennustuki GenuFit LIGHT on erittäin joustava polvituki antamaan lisätukea polvinivelelle, lisätuella polvilumpion ympärille. 
GenuFit LIGHT on valmistettu AirX-materiaalista, joka on joustava ja hengittävä materiaali alhaisella painolla. AirX varmistaa kompression polvinivelen yli hengittävällä polven yliojennustuella antaen parhaan mahdollisen mukavuuden sekä arkipäivään että urheiluun.
Polven yliojennustuessa GenuFit LIGHT on kaksi joustavaa jousikiskoa, jotka on sijoitettu polvinivelen sisä- ja ulkosivulle antamaan lisää tukea hieman epävakaalle ja epävarmalle polvinivelelle. Polvituki sopii yhtä hyvin niin arkikäyttöön kuin kuntoiluun ja urheiluunkin.

Polvituen nauhajärjestelmä on sijoitettu reiden ja pohkeen ympäri ja mahdollistaa täyden säädettävyyden, sen ainutlaatuisesta ja patentoidusta vetorakenteesta johtuen. Nauhat vedetään symmetrisesti reiden ja pohkeen etusivun keskikohdasta kohti polvituen kiskoja antamaan parhaalla tavalla paremman kiinnityksen ja istuvuuden tuelle polvinivelen yli.
GenuFit Light -tuessa on avoin polvilumpio, joka jättää polvilumpion täysin vapaaksi paineesta voimakkaassa taivutuksessa aktiviteetin aikana. Aukon ympärillä on myös polvilumpiota vakauttava tuki. Tuki vakauttaa polvilumpiota sekä sisä- että ulkosivulta samanaikaisesti ja antaa kevyen tuen epävakaalle ja kipeälle polvilumpiolle. 

Polvituki GenuFit on valmistettu AirX-materiaalista, joka on hengittävää ja ilmavaa materiaalia optimaalisen käyttömukavuuden saavuttamiseksi. Polvitaipeessa on erittäin pehmeää ja joustavaa materiaalia minimoimaan hiertymien ja epämukavuuden riskiä polvitaipeessa.


KokoYmpärysmitta 15 cm polvinivelen yläpuolella
X-Small33 - 39 cm
Small39 - 45 cm
Medium45 - 52 cm
Large52 - 58 cm
X-Large58 - 66 cm
XX-Large66 - 75 cm
Measurement instructions

Seuraa meitä Facebookissa