Selkätuki I Selkävyö Dual FLEX
selkävyö dual flex selkävyö dual flex selkävyö dual flex

Selkävyö Dual FLEX

  • 119,00 €

Ainutlaatuinen selkävyö selkävaivoihin. Valmistettu ainutlaatuisella kaksiosaisella muotoilulla antaakseen ylivoimaisen yksilöllisen istuvuuden.

Lue lisää

  • Ilmava ja joustava MCM-materiaali
  • 4 vakauttavaa kiskoa lanneselän kohdalla selkärangan molemmin puolin
  • Tarranauhakiinnitys, jolla voi säädellä tuen määrää
Näytä koko-opas
Varastossa Ilmainen toimitus Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Selkävyö DUAL FLEX on ainutlaatuinen selkävyö, joka on valmistettu ainutlaatuisella kaksiosaisella muotoilulla antaakseen ylivoimaisen istuvuuden. Selkävyön voi helposti mukauttaa jokaisen henkilön ainutlaatuisen kehonmuodon mukaan saadakseen ylivoimaisen istuvuuden ja toiminnallisuuden. 

Tuote on jaettu ylempään ja alempaan osaan mahdollistamaan täyden joustavuuden tuotteen mukauttamiseen kahdessa eri osiossa. Selkävyö DUAL on uusi tuote ainutlaatuisilla mahdollisuuksilla optimaaliseen mukautukseen, stabiliuteen ja kompressioon särkevälle selälle riippumatta vartalonmuodosta. 

Selkävyö DUAL asetetaan mahan yli ohuen ja joustavan profiilitarranauhakiinnityksen avulla. Tarranauhakiinnityksen voi helposti mukauttaa saavuttaakseen erilaisia stabiliudenprofiileja samassa tuotteessa mikä tekee tuotteesta erittäin joustavan käytössä. 

Selkävyön pukemista, riisumista ja asettamista paikoilleen helpottavat kahdet kahvat.

Selkävyö DUAL on valmistettu ilmavasta ja joustavasta MCM-materiaalista ylivoimaisen mukavuuden ja ilmavuuden saamiseksi. MCM-materiaali varmistaa kompression ja tuen kaikissa tilanteissa.  Selkävyö DUAL:ssa on neljä stabiloivaa kiskoa sijoitettuna lanneselän kohdalle antamaan lisätukea kivuliaalle alueelle lanneselässä. Kiskoja on kaksi sekä selkärangan oikealla että vasemmalla puolella optimaalisen anatomisen vakauden saavuttamiseksi. Lanneselkään on asetettu painettalievittävä pehmuste lisäämään tukea ja mukavuutta lanneselässä. Pehmusteen voi helposti irrottaa tarvittaessa ja sen voi laittaa takaisin tarranauhakiinnityksen avulla. 

Selkävyö DUAL varmistaa ylivoimaisen istuvuuden riippumatta vartalonmuodosta ja se tukee ja helpottaa tehokkaasti lanneselän vaivoissa, kuten lumbago, ylikuormitusvammat tai ikääntymiseen liittyvät muutokset lanneselässä.  


Mittataulukko Ylälantion ympärysmitta (cm)
Small75-83 cm
Medium83-91 cm
Large91-99 cm
X-Large99-107 cm
XX-Large107-115 cm
XXX-Large115-125 cm
Measurement instructions

Seuraa meitä Facebookissa