Golf

Urheilusuojaus Golf

Se on vaativalle golfarille

Golfarin yksipuoliset toistuvat ranteen, käsivarren ja olkapään liikkeet harjoittelun ja kilpailun aikana aiheuttavat usein ylikuormitusta olkaniveleen, kyynärpäähän ja ranteeseen aivan kuten tennispelaajan ongelma.

Golfin loukkaantumiset paikallistuvat usein polviin, selkään, kyynärpäihin ja ranteisiin ylirasitusvammoina ja tulehduksellisina tiloina Intensiivisen golfpelaamisen aikana polvinivelessä voi esiintyä ylikuormitusvammoja, jotka johtavat tulehdustilaan. Golffarit kävelevät usein useita tunteja epätasaisilla alustoilla, mikä vaikuttaa polveen ja lonkkaan.
Selkä-, kyynärpää- ja rannevammoja syntyy usein yksipuolisen golfheilahduksen seurauksena. Harjoitusjakson aikana golfari saattaa suorittaa swingin satoja kertoja niin, että raskas mailan pää on sijoitettu kauas vartalosta, mikä vaikuttaa ranteisiin ja kyynärpäihin Golfin heilautukseen liittyy myös suhteellisen voimakas selän kierto, ja se voi helposti johtaa selän ja hartioiden ylikuormittumiseen Vammoja voi helposti syntyä kausina, jolloin harjoittelun määrää lisätään, esimerkiksi kauteen valmistavan harjoittelun aikana Muita vammojen syitä voivat olla huono ryhti toiminnan aikana, heikentynyt liikkuvuus ja virheellinen tekniikka.

Varsijousen suojaus Golf jousi

Kyynärpään vammat golfissa ovat niin yleisiä, että kyynärpään jänteen kiinnityskohdan tulehdusta kutsutaan usein golfarin kyynärpääksi. Normaaliin swingiin kuuluu monia yksipuolisia liikkeitä, joissa mailan pään paino on kaukana vartalosta, paino vaikuttaa suuresti ranteeseen ja erityisesti kyynärpäähän. Golfin kyynärvarren kyynärpääsuoja keventää tehokkaasti kyynärpään jännekiinnitystä ja auttaa vähentämään jännekiinnitykseen kohdistuvaa rasitusta. Kyynärpääsuojassa on ainutlaatuinen anatominen istuvuus, joka mahdollistaa kyynärpään täyden normaalin liikkeen, jotta se ei häiritse herkkää golf-swingiä

Olkapäät Golf

Golfin hartiasuoja on ohuesta ja ilmavasta tekstiilistä valmistettu stabiloiva hartiasuoja, joka lisää puristusta ja tukee lihaksia olkanivelen ympärillä. Olkanivel on erityisen haavoittuva golfissa, mikä tarkoittaa, että lihakset ja jänteiden kiinnityskohdat ovat vaarassa loukkaantua ja ylikuormittua. Olkapääsuojan anatominen muotoilu vakauttaa olkaniveltä ilman, että se on havaittavissa, ja sallii olkapään ja käden täyden liikkuvuuden, jotta se ei "häiritse" golfarin normaalia swingiä.

Polvisuojat Golf

Kevyt stabiloiva, ohut ja hengittävä polvituki yleisiin polviongelmiin, joka on valmistettu joustavasta tekstiilimateriaalista, joka puristaa ja lisää puristusta polvinivelen yli. Suojan anatominen istuvuus takaa täydellisen istuvuuden ja optimaalisen mukautuvuuden, joka tukee polviniveltä häiritsemättä polvinivelen liikkuvuutta.

Ranteen suojukset Golf

Kyynärpään tavoin myös ranne joutuu kovalle rasitukselle golfia pelatessa. Painava mailan pää kaukana vartalosta yhdistettynä lyönnin nopeuteen aiheuttaa usein kipeät ja tulehtuneet ranteet. Ongelmaa pahentaa usein golfsvingin toistaminen satoja kertoja päivässä pelaamisen ja harjoittelun aikana. Golfin rannesuojalla on ainutlaatuinen tehtävä vakauttaa ranne tehokkaasti vaikuttamatta mailan pitoon kämmenessä, mikä on erittäin tärkeää golfarin hallinnan ja suorituskyvyn kannalta pelin ja harjoittelun aikana. Suojassa on joustavat kiskot, jotka luovat tukea häiritsemättä ranteen liikettä Ainutlaatuinen muotoilu tarjoaa täysin avoimen käden otteen ilman häiritseviä elementtejä, jotka mahdollistavat optimaalisen otteen mailasta

Balance 2 iskunvaimennuspohja

Golfareiden tuntikausia kestävät kierrokset epätasaisilla alustoilla vaikuttavat usein polviin, lantioon ja selkään. Balance 2 on kattava iskuja vaimentava pohja, jossa on parannettu vaimennus kantapään ja kaaren yli sekä parannettu tuki kantapään ja kaaren yli. Pohja korvaa golfkengissä olevan pohjallisen, ja se voidaan säätää alaspäin saksilla tarkan istuvuuden saavuttamiseksi.

Myydyin tuote
Pohjallinen Balance 2

Iskuja vaimentava mukavuuspohjallinen sisäänrakennetulla kanta- ja jalkaholvituella. Optimaalinen treeniin, liikuntaan tai pitkään päivään seisomatyössä.

Liittyvät tuotteet

Myydyin tuote
Nilkkatuki MalleoLITE
Nilkkatuki MalleoLITE

MalleoLITE on äärimmäisen kätevä nilkkatuki, joka yhdistää kompression ja mukautettavan tuen aikaansaamaan lisävakautta ja turvotuksen vähentymisen

44 €

Myydyin tuote
Talufit kantakuppi
Talufit kantakuppi

Kantapääkuppia on saatavana lapsikokoisena ja sitä voivat käyttää kaikki.

 

25 €

Selkätuki SRX Stabil|
Selkätuki SRX Stabil|
Selkätuki SRX Stabil selkäkipujen hoitoon , lämmittää ja stabilisoi selkää lantion ympäriltä sopii esimerkiksi lumbagoon

69 €

Tenniskyynärpäänauha PRO | lievittävällä pelotilla
Tenniskyynärpäänauha PRO | lievittävällä pelotilla

Tenniskyynärpäänauha PRO, myötävaikuttaa tehokkaasti ongelmallisten kyynärpäitten helpotukseen, kivunlievitykseen ja hoitoon. 

 

45 €