• Kantapään suoja Cheetah Universal
  • Kantapään suoja Cheetah Universal
  • Kantapään suoja Cheetah Universal
  • Kantapään suoja Cheetah Universal

Kantapään suoja Cheetah Universal

46 €

Kantapään suoja Cheetah Universal sisäänrakennetulla kantakupilla tuo lisävaimennusta särkeville kantapäille erittäin helpolla käytettävyydellä, yhdessä ja samassa kantapään suojassa. Lue lisää
Erittäin helppo käyttää
Särkevien kantapäiden käsittelyyn
Optimaalinen vaimennus ja tuki

Toimitusaika 1-2 päivää.

Toimituskulut 3€

Ilmainen vaihto

( Arvostelu prisjakt.nu:sta )

"Erittäin hyvä kohtelu ja korkea tietämys tuotteista. Nopea vastaus sekä sähköposteihin että puhelimen kautta (jopa heidän puhelinaikojensa ulkopuolella). Laaja valikoima ja hyvä keskustelu hyvistä ja huonoista puolista. " Katso lisää arvosteluja

Turvalliset maksut Klarna

Kantapään suoja Cheetah Universal

Universal kantapään suoja kantakupilla on erittäin vaimentava kantapään pohjallinen särkevien kantapäiden, luupiikin ja rasvapatjan surkastumisen käsittelyyn. Kantapään suojassa on sisäänrakennettu kantakuppi, joka on asetettu koko kantapään kuormitusalueelle, ja joka auttaa vähentämään rasitusta särkevässä kantapäässä. 

Kantakuppi vaikuttaa useilla toiminnoillaan kantapään kiputiloissa sekä yhdistää vaimennuksen ja tuen yhdessä ja samassa tuoteratkaisussa. Vaimennus on peräisin kantakupin materiaalista ja rakenteena on muodoltaan ainutlaatuinen, patentoitu vohvelikuvio, joka muodostaa yksilöllisiä, vaimentavia soluja kantapään alle ja ympärille edesauttaakseen optimaalista vaimennusta parhaalla tavalla. Tuki kantapään ympärillä on peräisin kantakupin pyöristetystä rakenteesta, joka auttaa tehokkaasti tukemaan rasvapatjaa kantapään alla. Surkastunut rasvapatja rakentuu usein leveälle alalle kantapään alle aiheuttaen suoraan huonontuneen vaimentavan vaikutuksen, mutta funktionaalinen kantakuppi sen sijaan tukee rasvapatjaa rasituksessa ja edesauttaa kehon omaa vaimentavaa rasvapatjaa parhaalla tavalla. 

Kantapään suoja Universal on ainutlaatuisesti suunniteltu olemaan helpoimmin paikalleen asetettava kantapään suoja. Sen sijaan, että normaalisti kantapään suoja vedetään jalan yli, tässä tapauksessa kantapään suoja asetetaan tarranauhalla jalan ympärille ja nauhaa kiristetään, kunnes haluttu fikseeraus on saavutettu. Universaalimalli on optimaalinen tuote vanhemmille henkilöille, joilla on ongelmia vetää kantapään suojaa jalan yli. Ongelmia voivat aiheuttaa niin jäykkyys kuin heikentynyt käsien pitovoimakin, mutta nämä seikat eivät kuitenkaan vaikuta universaalin kantapään suojan käyttöön. Universaali malli mahdollistaa myös kantapään tuen käyttämisen leveämmissä jaloissa tai korkeammissa nilkoissa, sillä tuki voidaan säätää haluttuun kokoon. 

Kantapään suoja Universalia käytetään yleisen kivunlievityksen lisäksi surkastuneen rasvapatjan (tunnetaan myös nimellä fat pad syndrome), luupiikin, plantaarifaskiitin ja Severin taudin yhteydessä henkilöillä, joilla on:
– Heikentyneen liikkumakyvyn vuoksi vaikeus taivuttaa itseään jalkoja kohti
– Heikentynyt pitovoima käsissä ja sormissa
– Erittäin suuret jalat ja mahdollisuus säätää  vapaasti ympärysmittaa jalan ja nilkan ympärillä
– Korkeat nilkat tai leveät jalkaterät sekä tarve yksilölliseen säätämiseen ja mukauttamiseen

Kantapään suoja Universal sopii niin kaikkiin kenkiin kuin avojaloin käyttöönkin sisätiloissa, joko sukkien kanssa tai ilman. Tuote sopii yhtä hyvin niin vasempaan kuin oikeaankin kantapäähän. Kantapään suoja myydään kappaleittain, joten tarvittaessa kantapään suojat molempiiin kantapäihin niitä tulee tilata 2 kpl. 

Usein kysytyt kysymykset

Vastaus. Kyllä, kantapään suoja sisäänrakennetulla kantakupilla yhdistää vaimennuksen ja kantapään tuen esimerkiksi luupiikin kaltaisia ongelmia varten.
Vastaus. Universaalisuojaa voidaan mukauttaa täysin jalkasi leveyden mukaan. Suoja asetetaan jalan ympärille ja kiristetään kahdella nauhalla täysin omien fikseeraustarpeidesi mukaan.

Asiakasarvostelut

Asiakas kutsuttu automaattisella kutsulla prisjakt.nu:sta

Arvostelu prisjakt.nu:sta

5 out of 5 stars

Erittäin hyvä kohtelu ja korkea tietämys tuotteista. Nopea vastaus sekä sähköposteihin että puhelimen kautta (jopa heidän puhelinaikojensa ulkopuolella). Laaja valikoima ja hyvä keskustelu hyvistä ja huonoista puolista.

Karin Bengtsson

Arvostelu trustpilot.com:sta

5 out of 5 stars

En ole varmaan koskaan kokenut näin nopeaa ja sujuvaa toimitusta! Tilasin tavarat, joista olen täysin tyytyväinen, maanantaina ja tiistaina ne ovat postilaatikossa. Seuraavana päivänä!!!! Ja, kuten sanoin, olen täysin tyytyväinen ostamiini tuotteisiin

Asiakas kutsuttu automaattisella kutsulla prisjakt.nu:sta

Arvostelu prisjakt.nu:sta

5 out of 5 stars

Nopein toimitus, jonka olen kokenut verkkokaupassa! Tilasin perjantai-iltapäivällä ja pystyin noutamaan lauantai-aamuna. Todella arvostettu!

Station Lunda

Arvostelu trustpilot.com:sta

5 out of 5 stars

Yksinkertaisesti hämmästyttävää. Kuvittele, jos kaikki yritykset toimisivat näin!! Tilasin tuotteen 3. toukokuuta ja sain sen postilaatikkoon 4. toukokuuta klo 11.30!! Asiakas saa vaihtoehtoja siitä, miten tuote toimitetaan, ja asia käsitellään välittömästi... Asiakaspalvelu on tasolla, jota ei nykyään juuri koskaan nähdä...

Visiomme - 100% tyytyväiset asiakkaat

Nopeat toimitukset

Kaikki ennen klo 16.00 tehdyt tilaukset lähetetään aina samana päivänä, aina pikatoimituksella.

Kotisi - Sovitushuoneesi

Kokeile tuotetta rauhassa kotona. Meillä ei ole fyysistä myymälää, mutta ajatuksena on, että voit rauhassa testata tuotetta kotona.

Vaihdot

Meillä on aina 45 päivän rahat takaisin -takuu ja ilmaiset vaihdot