Kantapään suoja Cheetah Universal | Rehaboteket

Kantapään suoja Cheetah Universal

  • 44,00 €

Kantapään suoja Cheetah Universal sisäänrakennetulla kantakupilla tuo lisävaimennusta särkeville kantapäille erittäin helpolla käytettävyydellä, yhdessä ja samassa kantapään suojassa.

Lue lisää

  • Erittäin helppo käyttää
  • Särkevien kantapäiden käsittelyyn
  • Optimaalinen vaimennus ja tuki
Näytä koko-opas
Varastossa Ilmainen toimitus Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Universal kantapään suoja kantakupilla on erittäin vaimentava kantapään pohjallinen särkevien kantapäiden, luupiikin ja rasvapatjan surkastumisen käsittelyyn. Kantapään suojassa on sisäänrakennettu kantakuppi, joka on asetettu koko kantapään kuormitusalueelle, ja joka auttaa vähentämään rasitusta särkevässä kantapäässä. 

Kantakuppi vaikuttaa useilla toiminnoillaan kantapään kiputiloissa sekä yhdistää vaimennuksen ja tuen yhdessä ja samassa tuoteratkaisussa. Vaimennus on peräisin kantakupin materiaalista ja rakenteena on muodoltaan ainutlaatuinen, patentoitu vohvelikuvio, joka muodostaa yksilöllisiä, vaimentavia soluja kantapään alle ja ympärille edesauttaakseen optimaalista vaimennusta parhaalla tavalla. Tuki kantapään ympärillä on peräisin kantakupin pyöristetystä rakenteesta, joka auttaa tehokkaasti tukemaan rasvapatjaa kantapään alla. Surkastunut rasvapatja rakentuu usein leveälle alalle kantapään alle aiheuttaen suoraan huonontuneen vaimentavan vaikutuksen, mutta funktionaalinen kantakuppi sen sijaan tukee rasvapatjaa rasituksessa ja edesauttaa kehon omaa vaimentavaa rasvapatjaa parhaalla tavalla. 

Kantapään suoja Universal on ainutlaatuisesti suunniteltu olemaan helpoimmin paikalleen asetettava kantapään suoja. Sen sijaan, että normaalisti kantapään suoja vedetään jalan yli, tässä tapauksessa kantapään suoja asetetaan tarranauhalla jalan ympärille ja nauhaa kiristetään, kunnes haluttu fikseeraus on saavutettu. Universaalimalli on optimaalinen tuote vanhemmille henkilöille, joilla on ongelmia vetää kantapään suojaa jalan yli. Ongelmia voivat aiheuttaa niin jäykkyys kuin heikentynyt käsien pitovoimakin, mutta nämä seikat eivät kuitenkaan vaikuta universaalin kantapään suojan käyttöön. Universaali malli mahdollistaa myös kantapään tuen käyttämisen leveämmissä jaloissa tai korkeammissa nilkoissa, sillä tuki voidaan säätää haluttuun kokoon. 

Kantapään suoja Universalia käytetään yleisen kivunlievityksen lisäksi surkastuneen rasvapatjan (tunnetaan myös nimellä fat pad syndrome), luupiikin, plantaarifaskiitin ja Severin taudin yhteydessä henkilöillä, joilla on:
– Heikentyneen liikkumakyvyn vuoksi vaikeus taivuttaa itseään jalkoja kohti
– Heikentynyt pitovoima käsissä ja sormissa
– Erittäin suuret jalat ja mahdollisuus säätää  vapaasti ympärysmittaa jalan ja nilkan ympärillä
– Korkeat nilkat tai leveät jalkaterät sekä tarve yksilölliseen säätämiseen ja mukauttamiseen

Kantapään suoja Universal sopii niin kaikkiin kenkiin kuin avojaloin käyttöönkin sisätiloissa, joko sukkien kanssa tai ilman. Tuote sopii yhtä hyvin niin vasempaan kuin oikeaankin kantapäähän. Kantapään suoja myydään kappaleittain, joten tarvittaessa kantapään suojat molempiiin kantapäihin niitä tulee tilata 2 kpl. 


Koko
Universaali koko

Kysymys. Minulla on jo kauan aikaa ollut ongelmana luupiikki. Sopiiko kantapään suoja käytettäväksi minulle?
Vastaus. Kyllä, kantapään suoja sisäänrakennetulla kantakupilla yhdistää vaimennuksen ja kantapään tuen esimerkiksi luupiikin kaltaisia ongelmia varten.

Kysymys. Minulla on erittäin leveä jalkaterä ja suurin osa kengistä painaa paljon jalkojani. Voiko universaalia kokoa säätää täysin jalkani leveyden mukaan? 
Vastaus. Universaalisuojaa voidaan mukauttaa täysin jalkasi leveyden mukaan. Suoja asetetaan jalan ympärille ja kiristetään kahdella nauhalla täysin omien fikseeraustarpeidesi mukaan. 

Seuraa meitä Facebookissa