Polvilumpion instabiliteetti | Rehaboteket

Polvilumpion instabiliteetti

Polvituki Genulastic Sportpolvituki elastinenJoustava Polvituki

Genulastic Sport on joustava polvituki, joka on valmistettu hengittävästä joustavasta materiaalista optimaalisen 

58,00 €
polvituki_genufitpolven_yliojennustuki_genufit

Polven yliojennustuki GenuFit LIGHT on kevyesti helpottava polvituki kaksinkertaisilla joustavilla kiskoilla ja erittäin hyvin vakauttavalla nauhalla. GenuFit antaa lisätukea epävakaalle polvinivelelle.

139,00 €
polvituki_metallikiskoillapolvitukimetallikiskoillapolvitukipolvitukimetallikiskoilla_genufit

Polvituki GenuFit LIGA on erittäin vakaa ja erittäin joustava polvituki, joka vakauttaa tehokkaasti epävakaata polviniveltä. 

219,00 €
Polvituki kiskoilla
Polvituki kiskoilla, vakautta ja kompressiota antava, polven nivelrikkoon. Polvituessa on optimaalisen vakauden antavat kiskot.
159,00 €
Polvituki Patella luksaatioon
Polvituki Patella Stab patella luxaatioon polvilumpion sijoiltaanmenoon Tehokas patella stabilisoiva polvituki- Patella stabilisoiva polvituki
69,00 €
Polviortoosi patella luksaatioonpolvituki_polvilumpion_instabiliteettipolvituki_polvilumpion
Patellatuki Patella luksaatioon. Ainutlaatuinen konstruktio antaa hyvän stabiliuden instabiilille polvilumpiolle ehkäistäkseen aktiivisesti polvilumpion sijoiltaanmenoa luksaatiota.
59,00 €
Polvituki SchlatterStabiili polvituki tehokkaaseen Schlatterin hoitoon
Schlatter polvi esiintyy yleisesti kasvavilla urheilua harrastavilla 10–16 vuotiailla lapsilla ja voidaan hoitaa schlatter polvituella, joka tehokkaasti keventää kuormitusta schlatter polveen
69,00 €
Polvituki SchlatterPolvituki SchlatterPolvituki SchlatterPolvituki Schlatter
Polvituki Genum Patella on ainutlaatuinen anatominen polvituki joka on tarkoitettu lievittämään kipeää ongelmaaluetta schlatterissa.
47,00 €
polvituki_patellapatellatukipatellatuki

Polvituki Patella Track on erityisen vakaa polvituki, joka antaa lisätukea ja hallintaa polvilumpiolle koko polvilumpion liikealueella.

129,00 €
Polvituki kiskoillaPolvituki kiskoilla

Polvituki kiskoilla – epävakaan polvinivelen stabilointiin

105,00 €
Polvituki SportPolvituki
Polvituki joka antaa tukea, stabiliteettia ja lämpöä. Polvituki on SRX materiaalista valmistettu antaakseen parhaimman stabiliteetin ja funktion.
29,00 €
polviortoosi_ristisidevammoihinpolviortoosi_ristisidevammoihinpolviortoosi_ristisidevammoihin

PP3 on markkinoiden vakain, joustavin ja ylivoimaisesti innovatiivisin polviortoosi ristisidevammoihin ja nivelsidevammoihin.

399,00 € 489
polvituki_ristisidevammoihinpolvituki_ristisidevammoihinpolvituki_ristisidevammoihinpolvituki_ristisidevammoihin

PP FAST on ainutlaatuinen polvituki äärettömällä polvinivelen stabiliteetilla ja kontrollilla nivelside- ja jännevammoihin.

439,00 € 549
Polvituki Self

Polvituki Self on erittäin joustava polvituki, joka antaa lisätukea polvinivelelle. Lievittää tulehduskipuja, turvotusta ja polvisärkyä.

39,00 €
vakauttava polvitukipolvituki_subluksaatiotukipolvilumpion_lisatueksi

Polvituki Object on erittäin joustava ja vakauttava polvituki, jossa on lisäpelotti polven vakauttamiseksi liikkumisen ja kuormituksen aikana.

55,00 €
Polvituki hyppääjän polveenPolvituki hyppääjän polveenPolvituki hyppääjän polveenPolvituki hyppääjän polveen

Polvituki BOA® hyppääjän polveen on kätevä ja erittäin tehokas polvituki hyppääjän polven sekä muiden polvilumpioon liittyvien ongelmien esimerkiksi PFSS:n tehokkaaseen lievitykseen

79,00 €
polvitukipolvituki

Dynamics Plus on edistyksellinen polvituki, joka tarjoaa erittäin suurta tukea ja vakautta sekä paremman kontrollin. Polvitukea voi käyttää moneen eri tarkoitukseen yleisistä polvivaivoista erityisempiin

79,00 € 99
polvitukipolvituki

Polvituki Dynamics Ultra on erittäin ohut kompressiota antava polvituki, joka tarjoaa hyvää tukea vaikuttamatta liikkumiseen, kuormituksesta riippumatta.

69,00 €