Polvilumpion instabiliteetti | Rehaboteket

Polvilumpion instabiliteetti

Polvilumpion instabiliteetti merkitsee että polvilumpio liikkuu sivuttain kuormituksessa. Polvilumpion instabiliteettiä nimitetään usein patella luksaatioksi tai subluksuaatioksi. Polvilumpio liikkuu useimmiten ulospäin kehosta josta seuraa vakavia komplikaatioita. Polvituki joka ehkäisee polvilumpion instabiliteettiä on aina stabiloiva tyyny (pelotti) joka myötävaikuttaa lisätäkseen tukea ja painetta polvilumpion ulkopuolella ehkäistäkseen haitallista ääriasentoa. Kaikki polvituet polvilumpion instabiliteettiin ovat CE merkittyjä MDD Luokka II varmistakseen laadun ja funktion. 

 • Ilmainen rahti
 • Nopea toimitus 1-3 päivää
 • 100% tyytyväistakuu

Polven yliojennustuki GenuFit LIGHT on kevyesti helpottava polvituki kaksinkertaisilla joustavilla kiskoilla ja erittäin hyvin vakauttavalla nauhalla. GenuFit antaa lisätukea epävakaalle polvinivelelle.

139,00 €
Lue lisää
 • Polvituki metallikiskoilla GenuFit | joustavuutta ja lisävakautta

Polvituki GenuFit LIGA on erittäin vakaa ja erittäin joustava polvituki, joka vakauttaa tehokkaasti epävakaata polviniveltä. 

219,00 €
Lue lisää
 • Polvituki PP4 on yksi markkinoiden innovatiivisimmista, mukautettavimmista ja vakaimmista polvituista vaikeampiin polvivammoihin

PP4 on ainutlaatuinen polvituki äärettömällä polvinivelen stabiliteetilla ja kontrollilla nivelside- ja jännevammoihin. 

549,00 €
Lue lisää

Vakauttava ja kompressoiva polvituki tehokkaaseeen kuormituksen helpottamiseen ja polvinivelen kompressioon polvinivelkivun ja -ongelmien yhteydessä. 

33,00 €
Lue lisää

Kevyesti vakauttava, kompressoiva polvilumpion polvituki reiällä tuo tehokkaan helpotuksen polvilumpion kuormitukseen ja kevyen tuen polvinivelille.

37,00 €
Lue lisää
Polvituki kiskoilla
 • Vakautta ja kompressiota antava polvituki kiskoilla
Polvituki kiskoilla, vakautta ja kompressiota antava, polven nivelrikkoon. Polvituessa on optimaalisen vakauden antavat kiskot.
159,00 €
Lue lisää
Polvituki viskoelastisella silikonipelotilla
 • Polvituki polvikipuihin silikoni rengas polvilumpiossa
Ainutlaatuinen beigenvärinen polvituki polvinivelen kipujen hoitoon artroosiin ja instabiliteettiin tehokkaaseen hoitoon kipeään polviniveleen. Polvituki stabilisoi ja keventää polvilumpion kuormitusta tehokkaasti.
72,00 €
Lue lisää
polvituki
 • Polvituki U stabilisointia polviniveleen ja polvilumpioon samassa tuessa
Polvituki U stabilisoivilla peloteilla stabilisoi polviniveltä ja polvilumpiota samassa tuessa. Polvituki on valmistettu Neo Tex:istä hyvän kompression ja lämmitävän ominaisuuden vuoksi aktiviteeteissa.
77,00 €
Lue lisää
Polvituki Patella luksaatioon
 • Polvituki Patella Stab patella luxaatioon polvilumpion sijoiltaanmenoon
Polvituki Patella Stab patella luxaatioon polvilumpion sijoiltaanmenoon Tehokas patella stabilisoiva polvituki- Patella stabilisoiva polvituki
69,00 €
Lue lisää
Polviortoosi patella luksaatioonPolviortoosi patella luksaatioon
 • Ainutlaatuinen patellatuki antaa optimaalista stabiliteettia instabiilille polvilumpiolle
Patellatuki Patella luksaatioon. Ainutlaatuinen konstruktio antaa hyvän stabiliuden instabiilille polvilumpiolle ehkäistäkseen aktiivisesti polvilumpion sijoiltaanmenoa luksaatiota.
59,00 €
Lue lisää
Polvituki Schlatter
 • Optimaalinen lievitys Osgood Schlatterin tautiin
Schlatter polvi esiintyy yleisesti kasvavilla urheilua harrastavilla 10–16 vuotiailla lapsilla ja voidaan hoitaa schlatter polvituella, joka tehokkaasti keventää kuormitusta schlatter polveen
69,00 €
Lue lisää
Polvituki SchlatterPolvituki SchlatterPolvituki Osgood Schlatterin
 • Polvituki Schlatter – Optimaalinen hoito schlatterpolveen
Polvituki Genum Patella on ainutlaatuinen anatominen polvituki joka on tarkoitettu lievittämään kipeää ongelmaaluetta schlatterissa.
47,00 €
Lue lisää
CoTex Patella STAB

Optimaalinen Stabilisuus instabiilille polvilumpiolle CoTEX Patella STAB

119,00 €
Lue lisää
polvituki_patellapatellatukipatellatuki
 • Polvituki, joka antaa lisävakautta epävakaalle polvilumpiolle

Polvituki Patella Track on erityisen vakaa polvituki, joka antaa lisätukea ja hallintaa polvilumpiolle koko polvilumpion liikealueella.

159,00 €
Lue lisää
polvituki

Polvituki kiskoilla – epävakaan polvinivelen stabilointiin

105,00 €
Lue lisää
Polvituki
 • Polvituki Sport stabilisoiva ja lämmittävä kipeälle polvelle
Polvituki joka antaa tukea, stabiliteettia ja lämpöä. Polvituki on Neo Tex materiaalista valmistettu antaakseen parhaimman stabiliteetin ja funktion.
27,00 €
Lue lisää

Polvituki Self on erittäin joustava polvituki, joka antaa lisätukea polvinivelelle. Lievittää tulehduskipuja, turvotusta ja polvisärkyä.

32,00 €
Lue lisää

Polvituki Object on erittäin joustava ja vakauttava polvituki, jossa on lisäpelotti polven vakauttamiseksi liikkumisen ja kuormituksen aikana.

55,00 €
Lue lisää